ȘI TU POȚI FI MOȘ CRACIUN

Evenimentul este organizat in fiecare an în ultima duminică dinainte de Crăciun cand cele mai frumoase momente din an aproape că ne bat la ușă! Oamenii de zăpadă, Moș Craciun, braduții, cadourile, renii, fulgii și mirosul de portocale ne vor încânta iarăși, iar noi ne vom simți din nou copii.

Ne dorim ca acest decor feeric sa fie o realitate pentru fiecare copil și astfel a aparut inițiativa evenimentului ȘI TU POȚI FI MOȘ CRACIUN. Nu toți copiii au binecuvântarea de a avea Sarbatori ca în basme, dar noi putem face basmele posibile pentru ei! Așadar, vă invităm să vă alăturați inițiativei de a aduce bucurie, zâmbete și speranță copiilor și tinerilor cu dizabilitați prin darurile pe care le puteți face, alaturându-vă acestui proiect caritabil. Cu spijinul dumneavoastra îi putem ajuta pe acești copii sa aiba tot ce își doresc de Sărbători!

CE PUTEȚI DARUI?

Puteți dărui cărți, jucării, îmbrăcăminte sau incălțăminte toate cele utile pentru școală și activități artistico-plastice . – Puzzle, lego, jocuri de creativitate și de educare a atenției, jocuri art & kraft, sunt exact genul de jocuri îndragite de copiii cu diferite afecțiuni neurologice și psihomotorii. Ei învața cel mai mult prin joc, de aceea acest tip de “jucarii educaționale” sunt cele mai recomandate pentru ei. – Carți, jucarii, fructe, dulciuri, hainuțe și accesorii de iarna(caciulițe, manuși, fulare) pentru copii cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani.

CE SE ÎNTÂMPLA LA ..ȘI TU POȚI FI MOȘ CRACIUN!,, ? TÂRGUIELI DE SARBATORI

Vei putea să-ți cumperi cadourile pentru toți cei dragi din timp, alegând produse unicat, confecționate de copiii cu dizabilitați în cadrul activitaților derulate de asociația noastra, plătind un preț corect, dar mai ales… făcând un gest umanitar!

MOMENTE ARTISTICE …oferite de copiii și artiștii dedicați cauzei copiilor cu dizabilitați care și-au dorit sa ofere momente de vibrație aleasa tuturor celor prezenți.

COLECȚIONARI DE ZÂMBETE ȘI RECUNOȘTINȚA … veți deveni toți cei cu suflet frumos care credeți într-o șansa mai bună și în bucuria gesturilor frumoase pentru copiii și tinerii cu dizabilitați. Si tu poti fi Mos Craciun este prima campanie umanitara a micului poet din Campulung Moldovenesc izvorata din dorinta lui de a oferi copiilor si tinerilor cu dizabilitati un MOS CRACIUN special .